…och marknaden ryckte på axlarna

Turbulent i AIK Fotboll idag. 11.58 blev det officiellt på marknaden. Aktiviteten i aktien dock nästan obefintlig.

Dagens enda avslut på 500 aktier gick till 6.80 kr. Förvisso en uppgång på knappt 10% men kursrörelsen är mindre än spreaden i aktien (skillnaden mellan ”bid” och ”ask”) och säger inte särskillt mycket. Marknadsvärdet för dagens aktivitet uppgick till 3400 kronor.

Efter börsens stängning har ny information tillkommit. Även sportchefen Ola Andersson lämnar sitt uppdrag. Det sägs att assisterande tränare Nebojsa Novakovic ska hoppa av men denna uppgift är än så länge inte bekräftad.

Nästan hela management borta över en dag. Det finns olika sätt att inleda arbetet på inför nästa säsong. Det här var ett.

5 reaktioner till “…och marknaden ryckte på axlarna

  1. // OHDu skrev den 3:e november:”sedan beror allt på hur spelarförsäljningarna redovisas, med tanke på transferkorgen.”Har du nått någon klarhet i frågan?Hur skulle du utvärdera nyttan av konstruktionen, som bortsett från potentiella skattefördelar tills synes ha gått till att finansiera spelarlöner…?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s