Deal or no deal

En händelserik vecka, mycket snack men lite verkstad. Vad som däremot verkar vara säkert är att en manager varit i Stockholm och förhandlat med Hammarby om Max. Fortafarande är dock Max kvar i Bajen och frågan är om klubbarna kommer överens. Det som dock förefaller vara klart är att båda klubbarna har olika syn på Max´s värde vilket inte alls är konstigt. Jag har tidigare resonerat lite om hans värde ur ett Hammarbyperspektiv och detta värde lär knappast vara i paritet med vad den köpande klubben anser att Max tillför dem. Grundproblemet är att Hammarby Fotboll har försatt sig i en prekär situation genom att i dag vara korta i förvsarslinjen. Med ett år kvar av Max´s kontrakt och en förmodad ovilja från hans sida att skriva under ett nytt avtal ställs nu leningen inför ett svårt val och hur man än väljer att agera kommer det och kosta, antingen nu eller om ett år. Min åsikt och rekomendation ligger kvar och kan avnjutas från menyn till höger.

En annan intressant detalj som jag fastnat för är att Jan Friedman ska följa med på lägret till USA. Vad jag kan minnas är det första gången han åker dit med truppen och det kan givetvis vara en tillfällighet. Frågan är dock om det inte har och göra med frågor samt beslut rörande ägande, arena eller annat som kräver närvaro av någon med större mandat än VD Henrik A. Är det så, pratar vi nog inte diskussionsnivå längre. Nåja, tiden får utvisa. Trevlig Helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s