En reaktion till “@live@ marginellt säsongskorttapp per sista dec 2008

  1. Att vi säljer ut de 4000 bästa platserna direkt visste vi redan.Det intressanta är hur många av de kvarvarande 4000 biljetter vi säljer.Personligen sitter jag normalt själv men nu ville en polare börja gå på Bajen men det var lögn i helvete att hitta 2st sittplatser under tak, trots att jag tjatade från november till februari.Så, som sagt de 4000 bra platser som finns säljer alltid slut direkt. Mer bra platser (sittplats undertak som inte är skymd) än så har vi inte.Ny arena någon?/Ev?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s