Attityder som säkerställer en fortsatt slakt av produkten allsvenskan

– Det är kallt i mars, det håller jag med om. Men jag tycker inte att det är någon mening med att spela allsvenskan under VM. Vem väljer bort Italien-Spanien för att se BP, säger Rickard Henriksson.

Finns det överhuvudtaget någon vilja till förbättring där ute? Många ser ut att ha givit upp och numera accepterar den undermåliga produkten som levereras. Med små, små steg är vi på väg mot avgrunden. Nästa steg är acceptans av en anpassning i spelprogrammet så att matcherna inte krockar med TV sändningarna från den danska ligan.

8 reaktioner till “Attityder som säkerställer en fortsatt slakt av produkten allsvenskan

 1. Det sorgliga är ju att matcherna behöver inte alls krocka med tv-matcherna. Det är ju spelledigt även i VM vissa dagar. Fast då skulle ju omgångarna behöva vara mer samlade, vilket ju inte är bra…

  Det är bara att hoppas att Superettan inte drabbas, så man får sin regelbundna livefotboll även kommande sommar.
  Robert – Tigerrandigt

  Gilla

 2. Nu har jag kollat upp spelschemat i VM, det var inte så många lediga dagar som jag trodde, men spela dagen innan VM börjar, tors 10 juni och spela i första uppehållet, 30/ + 1/7 då suget efter livefotboll borde finnas innan semifinalerna, så slipper tv-mupparna missa något.
  Robert – Tigerrandigt

  Gilla

 3. Man blir så trött.

  Hur tänker SvFF?
  Tror de att folk stannar hemma och kollar t ex Nordkorea-Ghana istället för att gå på Söderstadion, Råsunda eller Swedbank Arena?

  Lägg av. Någon driver med oss. Igen.

  von_oben

  Gilla

 4. Problemet är att mutkolvarna och gratisätarna inom SvFF har planerat att sitta och hinka Chardonnay i Sydafrika hela juni. Det skulle ju inte se så bra ut om Allsvenskan spelades då? Vem skulle t ex gå ut i media och göra bort sig om fetgrisen själv är bortrest?

  /Flugan på väggen

  Gilla

 5. Vem vill se BP punkt slut?

  Ja, någon skämtar, men vem skrattar?

  Kan superettan spela under VM borde allsvenkskan också kunna göra det. Ironin är väl att en dansk reservmålvakt blir allsvenskans enda bidrag till VM.

  Gilla

 6. OK ponera att folk hellre vill se en VM-match än BP. Med det argumentet skall alltså övriga lag i ligan inte spela under VM?

  Jag blir så förbannat trött på dom som inte fattar att suget efter gräslukt, sol på huden och ljudet när gubbarna värmer upp är balsam för själen.

  Jag undrar hur många i SvFF/SEF som förstår vad som tickar inuti en supporter?

  Paladin

  Gilla

 7. Det är FIFA-direktiv på att det ska vara uppehåll i ALLA länders högsta ligor under VM och några veckor före, så det finns inte så mycket att göra åt den saken…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s