4 reaktioner till “Kamikazespenderingar modell 1989

 1. Ja, du OH. Tiden får väl utvisa om liknelsen Shitty vs. Man Utd håller. Man kan ju inte direkt anklaga United för att ha varit ett ekonomiskt oansvarigt megalomaniprojekt under perioden 1986-2010. Om City kan matcha den utvecklingen så är det bara att applådera. Att City med sitt totalt obefintliga varumärke skulle kunna genomföra något liknande är skrattretande. United var en ”sleeping giant” innan Sir Alex anlände. Det finns få sådana klubbar i England, Chelsea är kanske det men City är det inte.

  Fotbollsklubbarnas varumärken är det ackumulerade resultatet av över hundratalet års arbete. Det är därför BP saknar en publik och AIK har en, trots att det geografiska upptagningsområdet överlappar. Det är också orsaken till att Gefle saknar en publik och inte därför att det saknas människor i Gävle med omnejd.

  Gilla

 2. Adam

  Om du jämföra Citys status i England med Gefles eller BPs i Sverige, så har du dålig koll på City.

  OH
  FCK bevisar bara att danskar är plast.

  /Flugan på väggen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s